Zanzibar Röd Colobus, Zanzibar Red Colobus

Tack till alla ni som kom på Temaresor-föreläsningarna igår ! Jättetrevligt med SÅ många som har rest med mig och som kom. Här en bild jag inte visade - en Zanzibar Röd Colobus-apa från den senaste fotoresan till Tanzania. Det är en hotad art som enbart finns på Zanzibar. Här hade jag precis lärt ut hur man skapar känsla i bilden genom att använda oskarp förgrund.

Thanks to all of you travelers who attended yesterdays Temaresor-evening and talks. It was so lovely to see so many of my previous clients. Here is an image I didn't show yesterday. A Zanzibar Red Colobus from my last photo-workshop in Tanzania. It is a threatened species occurring only on Zanzibar - and I have just talked about using unsharp foreground to create more dreamlike images and took this image as a demonstration.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunvor Østevold » Interview in Italy:  ”Congratulations with the award! You are also a wonderful quide in the dolomites!”

  • Hanne Holthe Munkeby med ryggsekk » Millions of animals on the move:  ”Flotte bilder fra deg igjen!! Skulle ønSke at jeg fikk oppleve enda en tur til D..”

  • Dick Clevestam » Photo course summer:  ”unique, exceptional, beautiful, like an old school chart your continuous experim..”

  • Dick Clevestam » Very shy:  ”önskar dig en skön midsommar jan whereever you are among all the amazing pictur..”

  • diow » Sun crane:  ”wow ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln