Tanzania foto-grupp

Hej Alla,

Hoppas ni kom hem bra och att ni minns allt vi såg. Annars har ni säkert massor av bilder att sortera bland.

Här är grupp-bilden. Högerklicka på bilden och spara till hårddisken, så får ni den högupplösta bilden. Den ligger här en vecka från och med idag.

OBS !!!! Min hemsida skapar en lågupplöst bild, fast jag har laddat upp en högupplöst. Skal försöka att åtgärda detta - så återkom och kolla om det fungerar - under veckan!

Titta gärna runt på min hemsida också och om ni tycker om den så klicka gärna på "like" knappen på "Home"-sidan. Obs det finnns även film här på sidan ;)

Ni kan också klicka på Facebook-knappen och bli vän med mig på Facebook - en del har redan gjort det.

Idag pratade jag med Tema om en likadan fotoresa till Borneo 2014/2015 med det unika Danum Valley som huvudmål - så missa inte detta. Hoppas ni är med - för ni var en himla härlig grupp att resa med.

Varma hälsningar

Jan
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunvor Østevold » Interview in Italy:  ”Congratulations with the award! You are also a wonderful quide in the dolomites!”

  • Hanne Holthe Munkeby med ryggsekk » Millions of animals on the move:  ”Flotte bilder fra deg igjen!! Skulle ønSke at jeg fikk oppleve enda en tur til D..”

  • Dick Clevestam » Photo course summer:  ”unique, exceptional, beautiful, like an old school chart your continuous experim..”

  • Dick Clevestam » Very shy:  ”önskar dig en skön midsommar jan whereever you are among all the amazing pictur..”

  • diow » Sun crane:  ”wow ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln